Fedezd fel a Vinyl fóliát, amelyet kül- és beltéren is kiemelkedően használhatsz! Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így garantálva a tartósságot és élettartamot. Illesztéssel a nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható. A nyomat hordozója két változatban elérhető, matt vagy fényes felületű, mindkét esetben vízálló.

Igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre. Táblákra, üvegfelületekre kasírozva költséghatékony, gyors és tartós megoldást biztosítunk üzletportálok, irodák vagy kiállítások dekorálására.

A Vinyl fólia számos más felhasználási területen is ideális:

  • falmatrica
  • ajtómatrica
  • ablakmatrica
  • autómatrica

Mi nem csak legyártjuk a fólia nyomatokat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően fel is helyezzük / kasírozzuk a kijelölt helyszínre. A telepítés helye lehet bármilyen magasban és bármilyen nehezen megközelíthető helyen, mi több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak hála mindenre tudunk megoldást. Amennyiben szükséges alpintechnikában jártas szakembereink telepítik a terméket, ha kell emelőkosaras autót alkalmazunk, vagy állványról telepítünk.

Hagyd, hogy Vinyl fóliánk lendületet adjon üzletednek vagy rendezvényednek, és ragyogj ki a tömegből egyedi és figyelemfelkeltő megoldásainkkal!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVinyl fólia / Matrica nyomtatás
Termékkód1008
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Üveg felületekre ragasztva