Normál öntapadós matrica, vinyl fólia kül.-és beltéren egyaránt használható. Normál vagy magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Illesztéssel a nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható. A nyomat hordozó kétféle, matt vagy fényes felületű és mindkét esetben vízálló. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre. Táblára, üveg felületekre kasírozva költséghatékony, gyors és tartós megoldás üzletportálok, irodák vagy kiállítások dekorálására.

További felhasználási terüet:

  • falmatrica
  • ajtómatrica
  • ablakmatrica
  • autómatrica

A téglalap alakú matricák estében Ön csak a matrica tényleges méretét fizeti, leeső hulladékot nem számolunk!

Matrica nyomtatás, öntapadós vinyl fólia gyártás kiváló minőségben, garanciával. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVinyl fólia / Matrica nyomtatás
Termékkód1008
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Üveg felületekre ragasztva