Ismerje meg a Backlight átvilágítható vinyl fóliát, mely kül- és beltéren egyaránt használható! A terhelt nyomtatásnak köszönhetően ideális választás hátulról megvilágított eszközökbe és világító reklámtáblákba. 

Magas minőségben, UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így garantálva a tartósságot és a kiváló minőséget. Válassza a laminálást, hogy felülete matt vagy fényes legyen, és tegye időtállóvá a nyomatot!

Mi nem csak legyártjuk a backlight fólia nyomatot, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is szereljük / telepítjük a kijelölt helyszínre. A szerelés helye lehet bármilyen magasban és bármilyen nehezen megközelíthető helyen, mi több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak hála mindenre tudunk megoldást. Amennyiben szükséges alpintechnikában jártas szakembereink telepítik a terméket, ha kell emelőkosaras autót alkalmazunk, vagy állványról telepítünk.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtvilágítható / backlight matrica nyomtatás
Termékkód1230
Termék súlya115-220 gr/m2
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék