Fedezd fel a vinyl fóliából készült padlómatricát, amelyet kül- és beltéren is hatékonyan alkalmazhatsz! Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, és a nyomat bármilyen formára vágható.

A padlómatricák elkészítésekor figyelembe vesszük a nagymértékű mechanikai igénybevételt, ezért speciális kopásálló, csúszásmentes és tartós bevonattal látjuk el, úgynevezett lamináló bevonattal. A padló-lamináló fólia kiváló csúszásgátló tulajdonságaival védi a matricát a kopástól és a nedvességtől. Javasolt a fóliát 2-3 cm-rel túlengedni a grafikán, így jobb zárás érhető el a széleken.

A padlómatrica ideális választás irodákban, üzletekben és kiállításokon történő figyelemfelkeltésre vagy sorban álló vásárlók navigálására. Elhelyezhető közvetlenül a reklámozott termék előtt, így nagyobb hatást gyakorol a vevőkre a döntéshozatal pillanatában.

Mi nem csak legyártjuk a padlómatrica nyomatokat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően fel is helyezzük / kasírozzuk a kijelölt helyszínre.

Hagyd, hogy padlómatricánk segítségével üzleted még vonzóbbá és hatékonyabbá váljon!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPadlómatrica
Termékkód1013
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Promociós anyag