Molino.hu Logo
FőoldalGyIK

GyIK

Nyomtatás, gyártás gyakori kérdések

Milyen anyagokra nyomtatnak?

Cégünk többféle anyagra, így ponyvára, zászlóanyagra (sűrűn hurkolt poliészterre), hálóra, műanyag táblára, óriásplakát papírra és még sok különböző anyagra nyomtat digitálisan. A bal oldali menüsorban rovatokban kategóriákra csoportosítva találja meg az egyes termékeket / anyagtípusokat. A közeli képek az egyes anyagokat mutatják be, melyekre jellemzően digitális nyomdatechnikával nyomtatunk. A táblás anyagokra közvetlenül nyomtatunk.

Mennyibe kerül a gyártás?

Gyártási határidő, anyagtípus, kiszereléssel együtt kéri-e a munkát, valamint a munka összes m2-e-db száma ami leggyakrabban befolyásolja termékeink / szolgáltatásaink árát. Leeső hulladékot nem számolunk fel, Ön csak a tényleges nyomat méret árát fizeti nálunk!

Milyen határidőket vállalnak?

A normál határidős gyártási folyamat általában 4-5 munkanap. Van lehetőség rövidebb gyártási határidőre felár ellenében, de ebben az esetben a kapkodásból fakadó esetleges apróbb hibákért nem vállalunk garanciát.

Hogyan küldjem el a grafikai állományokat?

Grafikákat kisebb méret esetén e-mailben is tudunk fogadni, nagyobb méret esetén FTP elérhetőséget biztosítunk. Természetesen a grafikai anyagot személyesen irodánkban is leadhatja pendrive, vagy DVD adathordozón. Amennyiben nincs kész grafikai terve, úgy szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan juthat el hozzám a kész termék?

A kész terméket átveheti személyesen irodánkban vagy kérhet kiszállítást, mely Budapesten 5 900Ft+Áfa, vidékre kilóméter díj számítás alapján adunk ajánlatot. Amennyiben nem szerepel a megrendelőlapon szállítási cím, úgy a szállítás a számlázási címre történik. 

Reklámfelület bérbeadás gyakori kérdések

Hol szeretne megjelenni?

Cégünk Budapesten több mint 150 reklámfelülettel rendelkezik, illetve vidéki megyeszékhelyeken tud tartós, vagy időszakos megjelenést biztosítani óriásplakátokon, tűzfalakon, tartós reklámtáblákon, egyedi méretű homlokzatokon. Amennyiben pontosítja, hol lenne szüksége a megjelenésre, úgy munkatársunk kizárólag a szóba jöhető felületekről küld látványtervet, részletes leírást – ajánlatot. A leírás tartalmazni fogja, hogy a helyszín milyen irányból jövet látható, illetve milyen könnyen azonosítható objektum környékén helyezkedik el. A reklámfelületek kategorizálva vannak, annak függvényében, hogy milyen forgalmas az út, milyen messziről látható, ill. megvilágított-e a reklámfelület. A Részletes Kampánytervezés menüpontunkban műholdas térképkivonatot is megtekinthet a reklámfelület / óriásplakát elhelyezkedéséről, illetve böngészheti szabad reklámfelületeinket.

Mikortól és mennyi időre szeretne megjelenni?

Annak függvényében, hogy mikortól lenne szüksége óriásplakáton, molinón, tűzfalon, tartós reklámtáblán megjelenésre, változnak a reklámfelületek bérleti díjai. Kérje akciós, un. last minute szabad-listánkat, amennyiben azonnal, és kedvező áron kíván megjelenni az ország forgalmas csomópontjaiban, főútjai mellett.

Minél hosszabb időre kívánja igénybe venni a kiválasztott felületet, annál kedvezőbb bérleti díjat tudunk Önnek ajánlani.

A cserélhető reklámponyva - bérelhető molinó reklámfelületeket Ön csak időszakosan kívánja igénybe venni? Cégünk saját költségén elraktározza azt, és a következő megjelenésekor Önnek már nincs gyártási költsége!

12 hónapos időtartam esetén, ingyenes (!) egyszeri produkciós költséget biztosítunk Ügyfeleinknek, ami a molinó, ponyva, óriásplakát, matrica legyártását, kihelyezését és eltávolítását is tartalmazza!

Hány helyszínen kíván megjelenni?

Annak függvényében, hogy hány db óriásplakáton, molinón, tűzfalon, tartós reklámtáblán kíván megjelenni, változnak a reklámfelületek bérleti díjai. Minimum 2 helyszín egy időben történő kibérlése esetén tudunk ún. db szám kedvezményt biztosítani a felületekre.

Ha Önnek, a vállalkozása környékén több típusú reklámfelület - így óriásplakát, molinó, tűzfal, reklámponyva, falfestés, tartós reklámtábla felület biztosítja a biztos útbaigazítást, úgy kérjen csomagkedvezményt!

Kérje akciós, un. last minute szabadlistánkat, amennyiben azonnal, és kedvező áron kíván megjelenni az ország forgalmas csomópontjaiban, főútjai mellett.

Minél nagyobb darab számú kampányra van szüksége, annál kedvezőbb bérleti díj kerül kiszámításra Önnek.

12 hónapos időtartam esetén, ingyenes egyszeri produkciós költséget biztosítunk Ügyfeleinknek, ami a molinó, ponyva, óriásplakát, matrica legyártását, kihelyezését és eltávolítását is tartalmazza!

Mi a hirdetés témája?

A közterületi hirdetések témája, különböző kategóriákba sorolható. Néhány helyszínen a megjelenés kategóriához kötött.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.