Fedje fel lehetőségeit a szürke-hátú öntapadós vinyl fóliával, melyet kül- és beltéren is magas minőségben használhat! UV álló festékkel digitálisan nyomtatva, illetve illesztéssel bármilyen méretben és formában elkészíthető. 

A ragasztós oldal telített, így a felragasztás után nem átvilágítható, ideális fedésre és szigetelésre. Használja táblákhoz, üvegfelületekhez kasírozva, hogy kihasználja a matrica sokoldalúságát!

Mi nem csak legyártjuk a vinyl fólia nyomatot, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően ki is ragasztjuk / kasírozzuk a kijelölt helyszínre. A telepítés helye lehet bármilyen magasban és bármilyen nehezen megközelíthető helyen, mi több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak hála mindenre tudunk megoldást. Amennyiben szükséges alpintechnikában jártas szakembereink telepítik a terméket, ha kell emelőkosaras autót alkalmazunk, vagy állványról ragasztunk.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSzürkehátú matrica nyomtatás
Termékkód1009
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Árnyékolás technika, Kirakat dekorálás