Reklám konzultáció / ötletteremtés

Reklám konzultáció
Reklám konzultáció / ötletteremtés: Reklám konzultáció
Új!
Termékkód:  13681368
Ár: HUFEgyedi Ár

Vállalatunk immár húsz éve komplett szolgáltatást nyújt az ügyfeleinknek. Tapasztalt grafikusainknak köszönhetően nemcsak egy-egy termék grafikáit tudjuk elkészíteni, hanem komplett arculatok megtervezésében is partnerek vagyunk. Legyártjuk a termékeket, legyenek azok akár nyomatok, táblák, világító reklámberendezések, displayek, prospektusok vagy egyéb reklámeszközök, hiszen több mint kilencven fajta termékkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben teljesen egyedi, új termékről van szó, örömmel állunk a kihívás elé: minél egyedibb és különlegesebb egy reklámeszköz, mi annál jobban élvezzük a megvalósítást. A gyártáson túl országosan vállaljuk a reklámhordozók és -eszközök telepítését. Képzett dekorcsapataink nem ismernek lehetetlent, legyen szó akár üzletportálok dekorálásáról, világító reklámok kihelyezéséről, autódekorációkról, egyedi vagy óriásplakát-táblák telepítéséről, mi készen állunk a feladat elvégzésére.

E komplex szolgáltatás eredményeként egyre több partnerünk keres meg minket még a kiforrott ötlet megvalósítása előtt, a reklámkampány tervezésénél, új termék bevezetése előtt vagy az arculati elemek kitalálásának fázisában. Ennek az igénynek igyekszünk eleget tenni konzultációs szolgáltatásunk életre hívásával, amelynek keretében felállítottunk egy, a szakmailag legfelkészültebb marketing-szakemberekből, dekorációs tanácsadóból, vezető grafikus kollégából, gyártási szakemberekből, köztéri reklámfelület-szakértőből és -optimalizálóból álló csapatot. Nekik köszönhetően partnerek vagyunk az ötletelésben, személyes konzultációk során átbeszéljük, és végig szem előtt tartjuk ügyfeleink legfontosabb szempontjait, továbbá a termékekkel kapcsolatos szemléletét. A tervezéshez beszerezzük a szükséges adatokat is, és elvégezzük a felméréseket, majd az ötletekből méretarányos látványterveket készítünk.

Számos olyan ötletelésben vettünk részt, amelyből azután arculatok, termékcsomagolások, egyedi köztéri megjelenések, országos kampányok, különleges promóciók születtek, amelyeket nemcsak megálmodtunk, de meg is valósítottuk őket.

Amennyiben ügyfelünk kész, kidolgozott ötlettel fordul hozzánk, a konzultáció alkalmával javaslatot tudunk tenni az alapanyag-választásra, és természetesen elvégezzük a minőségi és költséghatékony megvalósítást, valamint partnerek tudunk lenni mintatermék gyártásában, ahogyan a termékek telepítését is le tudjuk bonyolítani.

Tegyen próbára minket, öntsük formába, valósítsuk meg együtt elképzeléseit!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésReklám konzultáció / ötletteremtés
Termékkód1368