Bérelhető reklámeszközök

Bérelhető reklámeszközök
Bérelhető reklámeszközök: Bérelhető reklámeszközök
Új!
Termékkód:  13651365
Ár: HUFEgyedi Ár

Cégünk új szolgáltatását praktikus okok sokasága hívta életre. Számtalan ügyfelünktől hallottuk, hogy raktáruk jelentős részét korábbi kiállításokról visszamaradt reklámeszközök foglalják el amiket a rajtuk lévő már nem aktuális információk miatt nem használnak. Aztán mikor mégis kellene, kiderül, hogy már annyira elavult, hogy még új nyomat sem készíthető hozzá, vagy a tárolás során az ide – oda pakolásnál megsérült és ezért már használhatatlan. Mi ezektől a kellemetlenségektől szeretnénk megkímélni ügyfeleinket úgy, hogy komplett szolgáltatás keretében biztosítjuk számukra a piacon elérhető legmodernebb reklámeszközöket. Igény esetén elkészítjük – aktualizáljuk számukra a grafikai anyagot, elkészítjük a szerkezetekbe / szerkezetekre kerülő nyomatokat, azokat kiszállítjuk a helyszínre, telepítjük őket, majd a rendezvény végeztével összecsomagoljuk és elhozzuk az eszközöket. A nyomatokat pedig vagy átadjuk vagy raktározzuk részükre egy későbbi kiállítás, fesztivál vagy konferencia újbóli felhasználásához.

Az alábbi reklámeszközök bérlését biztosítjuk ügyfeleink részére:

Strandzászlóa termék bérlése már 2db-tól elérhető

A Beach flag napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze. Többféle választható méretének köszönhetően számtalan területen alkalmazható, kiállítások, bemutatók, fesztiválok, rendezvények prezentációs eszközeként. Egyszerűen összeállítható, kül- és beltéren egyaránt használható prémium minőségű termék.A nyomat formája határozza meg a zászló végleges alakját, mely csepp, uszony vagy téglalap alakzat lehet.  

Roll Upa termék bérlése már 3 db-tól elérhető.

A standard roll up nagyon kedvelt promóciós eszköz a reklámpiacon. Könnyű kezelhetősége miatt szinte elengedhetetlen kelléke termékpromócióknak, bemutatóknak és rendezvényeknek. A szerkezet összeállítása egyszerű, néhány mozdulattal a nyomatot a testből kihúzva függőlegesen rögzíthető. Összeállítása csak néhány percet vesz igénybe. 

3XT / 4XT Pop UP fala termék bérlése már 1 db-tól elérhető.

Amennyiben igényes háttérfalat szeretne és lépést tartana a trendekkel mindenképp az új generációs háttérfalak a nyerők. A fal szerkezete hasonló a korábbi pop up falak szerkezetéhez, összecsukva kis helyen elfér, felállítása csak pár percet vesz igénybe. A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak hála exclusive minőséget jelentenek és egyedi megjelenést kölcsönöznek az őket használó vállalatoknak. A szerkezetek és így a komplett falak rendelhetőek világítás nélkül is és led világítással ellátva is. Amennyiben LED világítással kérik a falakat úgy azok minőségi homogén háttérvilágítással lesznek ellátva.

Mobil molinó állvány - a termék bérlése már 1 db-tól elérhető.

A mobil molinó állvány vagy más néven sajtófal könnyen összeállítható reklámeszköz, ami a teleszkópos szerkezetének köszönhetően sokféle méretre állítható. A hátérfal többféle nyomathordozóval szerelve elérhető, a felhasználás függvényében. Leggyakrabban 440 g / m2 súlyú PVC molinóval szereljük, de a hurkolt poliészter és a blockout ponyvatípus is a keretbe szerelhető.Magassága: 100 – 240 cm, szelessége: 175 – 300 cm között állítható, a nyomatot a kívánt méret szerint gyártjuk. Háttérfalként és vendégfogadó háttérként konferenciákra, kiállításokra, rendezvényekre, sajtótájékoztatókra ajánljuk.

Kínáló pult - a termék bérlése már 2 db-tól elérhető.

Kínálópult műanyag szerkezettel, egy egyszerűen összeállítható és költséghatékony reklámeszköz. Oldalfala és koronája fehér műanyag alapanyagú, mely több hasznos felületet is biztosít nyomtatott anyag megjelenésre. Anyagának köszönhetően könnyű, egyszerűen szállítható és teljesen vízálló, így kültéri rendezvényeken, bemutatókon is használható. Az oldalfalakat és a koronát vinyl fóliával kasírozva dekoráljuk. A szerkezet kb.: 10 kg terhelhetőséggel rendelkezik.

Light Up fal - a termék bérlése már 1 db-tól elérhető.

Ezzel a termékkel igazán látványossá teheted vállalatod megjelenését akár kiállításról akár bemutató teremről vagy konferenciáról legyen szó. A termék élénk színeivel magára vonja a tekinteteket, egyszerűen nem lehet nem észrevenni! A fal összeszerelése egyszerű, szó szerint csak perceket vesz igénybe és nem igényel szerszámot. A Light Up fal két oldalas!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBérelhető reklámeszközök
Termékkód1365