Fedezd fel az öntapadós autófóliákat, amelyek speciálisan kültéri felhasználásra, különösen járművek dekorálására lettek kifejlesztve. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk és lamináljuk, így hosszú távon is ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Összeillesztéssel bármekkora nyomatot elő tudunk állítani, és az egyedi alakú matricák gyártása sem jelent problémát, hiszen magas minőségű vágóasztalaink segítségével bármilyen formát ki tudunk vágni.

Az alapanyagot elsősorban sík fényezett felületek, ponyvák és felépítmények dekorálására ajánljuk. A nyomat hordozója alapszíne fehér, de hatalmas színválaszték áll rendelkezésre. Az ellenálló képesség növelése érdekében az autómatricát minden esetben laminátummal látjuk el, amely megvédi a nyomatot a karcolásoktól.

Költséghatékony és tartós megoldás céges autók, járműreklámok és figyelemfelkeltő feliratok készítésére.

Mi nem csak legyártjuk az autófólia nyomatokat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően fel is helyezzük / kasírozzuk a kijelölt helyre.

Hagyd, hogy autófóliáink lendületet adjanak üzletednek és járművednek, és ragyogj ki a tömegből!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésAutómatrica nyomtatás
Termékkód1018
Termék súlyaVáltozó
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásJármű dekorálás