3D melegíthető autómatrica, amely speciálisan járművek dekorálására lett kifejlesztve. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így hosszútávon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A speciális 3D fólia elsősorban a teljes jármű bevonására javasolt, de kisebb felületeknél is ezt javasoljuk, ha a dekorálásra váró felületen sok a hajlat és domborulat.

3D fólia használatával egy céges vagy promociós autó megjelenése teljesen átalakítható anélkül, hogy sérülne az eredeti fényezése. A fólia dekorálásakor az alapanyag hőlégfúvás hatására fellágyul, így tökéletesen alkalmazkodik az jármű kialakításához, legyen az sík, egyenetlen vagy akár íves felület.

A nyomat hordozó alapszíne fehér de hatalmas színválaszték áll rendelkezésre. Az ellenálló képesség növelése érdekében a 3D autómatricát minden esetben laminátummal látjuk el. Tartós és elegáns megoldás céges autók, jármű reklámok és teljes járművek bevonására.

A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és a megadott felületre kihelyezzük.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

Megnevezés3D melegíthető autómatrica nyomtatás
Termékkód1019
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásJármű dekorálás