Ismerd meg a 3D autófóliát, amely speciálisan járművek dekorálására lett kifejlesztve! Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így hosszútávon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A speciális 3D fólia ideális választás a teljes jármű bevonására, de kisebb felületekre is ajánljuk, ahol sok a hajlat és domborulat.

A 3D fólia segítségével egy céges vagy promociós autó megjelenése teljesen átalakítható anélkül, hogy sérülne az eredeti fényezése. A fólia dekorálásakor az alapanyag hőlégfúvás hatására rugalmasan alkalmazkodik az jármű kialakításához, legyen az sík, egyenetlen vagy akár íves felület.

A nyomat hordozó alapszíne fehér, de rendelkezésre áll egy hatalmas színválaszték. Az ellenálló képesség növelése érdekében minden esetben laminátummal látjuk el. A 3D autófólia tartós és elegáns megoldást kínál céges autók és teljes járművek bevonására. 
Mi nem csak legyártjuk az autófólia nyomatokat, igény esetén grafikai divíziónk megtervezi az egyedi grafikát és a termék gyártását követően fel is helyezzük / kasírozzuk a kijelölt helyre.

Valósítsd meg kreatív ötleteidet a 3D autófóliával, és ragyogj ki az utakon!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

Megnevezés3D melegíthető autómatrica nyomtatás
Termékkód1019
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásJármű dekorálás