Az autóra gyártott mágnesfólia az időjárás viszontagságainak ellenálló, kültéren kiválóan alkalmazható reklámhordozó, melyet magas minőségben - UV álló festékkel, közvetlenül – nyomtatunk digitálisan.

A mágnesfólia többször felhasználható, hiszen könnyedén, mindössze egy mozdulattal felhelyezhető és eltávolítható a jármű felületéről anélkül, hogy a nyomat sérülne.

Elsősorban időszakos járműreklám megjelenésekhez ajánljuk. A mágnesfólia minden sík-, vagy kismértékben íves fémfelületre feltapad. A terméket igény esetén ki is a megadott felületre. Költséghatékony, gyors és rugalmas megoldás járműdekorációs célokra.

A termék maximális szélessége 60 cm.

Használata az alábbiak szerint ajánlott: a felhelyezett mágnesnyomatokkal 50 km/óra sebességhatár felett nem ajánlott a közlekedés. Amennyiben az útviszonyok vagy az időjárási körülmények nem megfelelők, még a fenti sebesség eléréséig is előfordulhat, hogy a mágnesfólia leesik a karosszériáról menet közben. A mágnes-nyomatban így keletkezett sérülésekre nem tudunk felelősséget vállalni!

A nyomatok nem kerülhetnek vizes, nedves felületre, mert az oly mértékben fokozná a mágnesfólia tapadását, amely akár károsodást eredményezhet a gépjármű fényezésben. A mágnes-nyomatokat legfeljebb 1 napig hagyják fenn a gépjármű fényezésének megóvása érdekében.

A fentiek be nem tartásából származó-, valamint a hasonló jellegű sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A termékre 1 év garanciát vállalunk a színtartósságot illetően!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMágnesfólia autóra / Autómágnes nyomtatás
Termékkód1020
Termék súlyaVáltozó
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül60 cm
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásJármű dekorálás