A myBUBBLEE reklámeszköz kézzelfoghatóvá teszi a képregények kommunikációját, bevonva az azt észlelő fogyasztókat. Az eszközt használó promóterek pont úgy kommunikálnak egymással, mint, ahogy azt a képregényekből megismertük.

A myBUBBLEE eszközzel láttathatjuk és bemutathatjuk másoknak, hogy mi jár, egy a hozzá hasonló fogyasztó fejében, mit éreznek, hogyan vélekednek, mit gondolnak. A koncepció azt a tényt fordítja a javára miszerint az emberek a leghitelesebb forrásnak a családtagok, barátok, ismerősök, független fogyasztók véleményét tartja.

A myBUBBLEE eszközzel üzenetünk pontosan célozható. A fogyasztókat a közvetlen környezetükben, egyedi és szimpatikus módon szólíthatjuk meg, A koncepció kétfajta megjelenést kínál, gondolat buborékot és szöveg buborékot. Igény esetén bármilyen egyéb forma megvalósítható.

A hirdetett termékekkel szembeni attitűd, amelyet a myBUBBLEE hoszteszei mutatnak a hirdetett termékkel kapcsolatban, pozitív irányba befolyásolja a fogyasztók véleményét és hatékonyabban ösztönözhet a vásárlásra. A myBUBBLEE magyar fejlesztés teljes körű jogi védelmet élvez és 32 formatervi bejegyzéssel büszkélkedhet.

Szolgáltatásunk szóróanyag terjesztéssel, termékminták osztásával, termék bemutatóval és egyéb hoszteszaktivitással egészülhet ki.

Az eszköz ergonómiailag megfelelő kialakítása, és az emberi testtel érintkező bőrbarát anyagok még hosszú távon történő hordás esetén is kényelmes viseletet biztosítanak. A speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a hordozószerkezet a ruha alatt hordhatóvá váljon, így lehet alkalmas az eszköz arra, hogy az azt szemlélő ne láthassa miképp van a promóter feje felett az un. „gondolat/szöveg” buborék (reklámtábla).

Több promóter és eszköz egymás mellett, akár párbeszédet is kialakíthat, olyanformán, hogy az egyik a tábláján megjelenített szöveg segítségével „mond / gondol” valamit a másik pedig látható módon „válaszol” arra. Így a reklámkommunikáció számára egy olyan eszközt sikerült létrehozni, amellyel közvetlenül és látható módon bemutathatóak az egyes célcsoportok gondolatai, érzései, véleményei egy adott márkával kapcsolatosan.

Kampányvideó:

myBubblee kampány

 

MegnevezésSétáló szófelhő / myBUBBLEE
TermékkódSZOF
TelepülésOrszágos
Felhasználási területKültér, Beltér
JúlAugSzepOktNovDecJanFebMárÁprMájJún