Ismerje meg innovatív Pillekép termékünket, mely ideális megoldást nyújt fényképeinek egyedi és stílusos megjelenítésére, faliképként szolgálva. A Pillekép rendkívül könnyű, mindössze 5 mm vastagságú, formára hajtott habkartonból készül, így rendkívül könnyű és könnyen kezelhető.

A hagyományos festővászonnal összehasonlítva a Pillekép gyártási ideje rövidebb, így gyorsan és hatékonyan elkészíthető. Könnyű súlyának köszönhetően a Pilleképet egyszerűen lehet rögzíteni a falon vagy más sík felületen, akár gombostűvel vagy kétoldalú ragasztóval is. Ezáltal ideális választás időszakos reklámkampányokhoz, művészeti kiállításokhoz, valamint olyan helyszínek dekorálásához, ahol a képek rögzítése korlátozott.

Fotóink Pilleképpé alakítására két lehetőség közül választhat: közvetlen nyomtatás a habkartonra UV álló festékkel, vagy egyedi latex vinyl nyomat, melyet a formára hajtott habkartonra kasírozunk.

A Pilleképet erősített akasztóval szállítjuk, hogy könnyen fel lehessen helyezni.

Elérhető méretek:

  • 20x20 cm
  • 30x50 cm
  • 50x80 cm
  • 120x80 cm
  • 180x80 cm

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPillekép
Termékkód1342
Rendelhető mennyiség5 darab-tól
Habkarton tábla nyomtatásHabkarton tábla nyomtatás
1067
8 960 Ft / m² + Áfa*
Részletek...