Ismerje meg a Habkarton tábla sokoldalú felhasználási lehetőségeit! Ez a könnyű súlyú, papír alapú reklámhordozó ideális választás beltéri projektekhez.

A Habkarton tábla két karton lap között extrudált hab réteggel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű és mégis tartós. Ez az anyag maximális mérete 300x140 cm, de összeillesztéssel a nyomat mérete korlátlan.

Kiváló minőségben UV-álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár két oldalon is, így biztosítva a tartósságot és a színtartást. Az alacsony súlynak köszönhetően könnyen lógatható, falra vagy más sík felületre is egyszerűen rögzíthető.

Elsősorban kiállítások, üzletportálok és belsőépítészeti projektek számára ajánljuk, de számos más alkalmazásra is alkalmas lehet. Igény esetén a Habkarton tábla könnyen méretre vagy akár egyedi formára is vágható.

A 5mm-es kivitel a leggyakoribb, így tökéletes választás lehet számos belső térdekorációs vagy promóciós projekthez.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a táblákat megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden tábla professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHabkarton tábla nyomtatás
Termékkód1067
Termék súlya260-350 g/m2, Változó
Tábla vastagság3 mm, 5 mm, 10 mm
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Reklámanyag