Söralátét / Poháralátét nyomtatás

https://molino.hu/contents/000/000/001/297/1297_340_340_FILL_WM.jpg?soralatet-poharalatet-soralatet-vektoros-800x600-jpgSöralátét, poháralátét
Termékkód:  10441044
Ár: 120HUF120 Ft / db + Áfa-tól*

Söralátét, poháralátét vagy köznyelven „keksz”, az asztal felületének megóvása és tisztán tartása érdekében alkalmazott papír alapú nyomathordozó. A sör vagy pohár alátét nem csupán a vállalkozás arculatát, logóját, emblémáját hordozza, de praktikus reklámajándék és a vendéglátóipar elengedhetetlen kelléke. Normál minőségben UV-álló festékkel digitálisan, nagy mennyiség esetén ofszet vagy szita eljárással nyomtatjuk. Papír – karton alapú, egyedileg választható méretű vagy színű nyomathordozó, igény esetén formára vágható az egyedi megjelenés érdekében. A rendelés előtt papír alapanyag és színminta választáshoz keresse fel irodánkat!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSöralátét / Poháralátét nyomtatás
Termékkód1044
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásReklámajándék, Promociós anyag, Segédanyag, Esküvői segédanyag