Ismerje meg az éttermek és kávézók elengedhetetlen kellékét: az egyedi tervezésű és minőségi kivitelezésű étlapokat! Az éttermi étlap nem csupán egy egyszerű tájékoztató, hanem az üzlet arculatának és hangulatának fontos része.

Az étlap elkészítésekor kiemelten fontos a megfelelő alapanyag kiválasztása és a grafikai tervezés. Papírtípusok széles választékát kínáljuk, melyek között megtalálhatók a 120-300 g/m2-es matt vagy fényes papírok. Ezek a papírok ideálisak a digitális vagy ofszetnyomtatáshoz, lehetővé téve, hogy az étlap minden részlete éles és jól látható legyen.

Az étlap kialakításánál figyelembe vesszük az étterem stílusát és arculatát, valamint az ételek és italok prezentálását. Professzionális grafikusaink segítségével egyedi, az Ön igényeinek és vállalkozásának megfelelő design-t alakítunk ki, mely garantáltan vonzza majd az ügyfeleket.

Az elkészült étlapot további lehetőségekkel is feldobhatjuk. Forma-lakkal vagy laminálással védelmet nyújthatunk a nyomtatott felületnek, így az hosszú távon is megőrzi frissességét és minőségét. Igény esetén a dossziékhoz hasonlóan formázhatjuk, fűzhetjük, vagy akár stancolhatjuk is az étlapot, hogy még egyedibbé és vonzóbbá tegyük.

Ne hagyja ki az éttermi étlapok nyújtotta lehetőségeket, melyekkel az étterem arculata és professzionalitása garantáltan kiemelkedő lesz, és a vendégek számára is vonzó és emlékezetes élményt nyújt majd!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÉtlap nyomtatás
Termékkód1042
Termék súlyaVáltozó
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásÉtterem, szórakozóhely dekorálás, Segédanyag