Mélyedjen el az exkluzív bordás szatén nyakpántjaink világában, ahol az elegancia és a funkcionalitás találkozik! Ezek a nyakpántok tökéletes választást jelentenek ügyfeleknek, vállalkozásoknak és üzleteknek, mint népszerű reklámajándék vagy arculati elem. A bordás szatén anyag egyedi megjelenést kölcsönöz a nyakpántoknak, miközben selymes tapintásával kellemes viseletet biztosít.

A szublimációs nyomtatás technológiájának köszönhetően a nyakpántokon létrehozott nyomatok kiváló minőségűek és élénk színűek, így biztos lehet benne, hogy vállalkozása logója vagy üzenete igazán hatásosan jelenik meg.

A nyakpántok hossza általában körülbelül 90 cm, de szélességük változhat 10, 15, 20 vagy 25 mm-es opciók között. Emellett számos kiegészítővel is elláthatók, mint például karabinerek vagy telefon tartók, így ideálisak passzok, belépőkártyák, mobiltelefonok vagy kulcsok tárolására.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy vállalkozása vagy rendezvénye számára egyedi stílust és funkcionalitást biztosítson! Válassza bordás szatén nyakpántjainkat, és tegye emlékezetessé üzleti tevékenységét vagy eseményét!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésBordás szatén nyakpánt készítés
Termékkód1080
Termék hossza900 mm
Garancia időtartama2 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer, Szublimációs eljárás
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Promociós anyag, Rendezvény segédanyag, Reklámanyag