Fedezze fel exkluzív selyemszatén nyakpántjaink egyedülálló stílusát és sokoldalúságát! Ideális választás üzleteknek, cégeknek vagy akár ajándékként ügyfelek számára is. A selyemszatén luxus megjelenést kölcsönöz, míg a szublimációs nyomtatás éles és élénk színekben tükrözi vissza az egyedi design-okat.

A hagyományos hosszúságú nyakpántoktól kezdve egészen a különleges karabineres vagy telefon tartós változatokig, kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A különböző szélességek és hosszúságok lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön által kívánt stílushoz és funkcióhoz.

Legyen szó belépőkártyáról, mobiltelefonról vagy akár kulcsról, nyakpántjaink praktikus kiegészítőkkel is rendelhetők, így mindig kéznél lesznek azok az eszközök, amelyekre a leginkább szüksége van.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalkozása vagy rendezvénye számára egyedülálló megjelenést és funkcionalitást biztosítson! Válasszon selyemszatén nyakpántjaink közül, és emelje eseménye vagy üzleti tevékenysége vonzerejét és profizmusát!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSelyemszatén nyakpánt készítés
Termékkód1079
Termék súlyaVáltozó
Termék hossza900 mm
Garancia időtartama2 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer, Szublimációs eljárás
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Promociós anyag, Rendezvény segédanyag
Rendelhető mennyiség50 db-tól