Tudtad, hogy manapság egy - egy fal kiemelése nagyon népszerű a belsőépítészetben, lakberendezésben?

A dekorfalak más néven struktúrált falak teljesen megváltoztatják a tér hangulatát,  az egyedi falfestés garantáltan a helyiség fókuszpontja lesz. 

De miért is népszerű?

Szinte bármilyen teret egyedivé lehet tenni ezzel a művészi falfestéssel, bármilyen enteriőr "előhívható". A művészet ezen ága erős olasz befolyással bír, hiszen a legnagyobb faldesign mesterek ma is a művészetek 'bölcsőjéből' kerülnek ki. 

A dekorfalak tulajdonképpen egymásra épülő rétegrendek és festékek rendszere. 
Ehhez adódnak a dekorációs mintázó hengerek, vagy sablonok, amikkel teljesen egyedi megoldásokat, mintázatokat lehet elérni.

A dekorfalaknak számtalan előnye van az egyediségén és a vizuális élményem túl, például
-egyenetlen, akár hibákkal tarkított falra is kiválóan alkalmazható. A modern dekorglettek elfedik a lyukakat és a kisebb egyenetlenségeket, a foltokat, szín hibákat, amit egy sima falfestés nem, vagy csak nagy előkészület árán.
-igényeknek megfelelően impregnált felület képezhető a festésen, melynek köszönhetően dörzsálló, foltálló és víztaszító dekorfalat kapunk!

Ajánljuk irodába, hotelekbe szállodákba, éttermekbe és egyéb várókba, hisz megjelenése exkluzív és formabontó. A textúrás, 3D dekorációs falfestés végeredménye minden esetben egyedi és megismételhetetlen. A kézzel készült festésben megjeleníthetőek az arculati színek vagy akár a márka logója is.

Kollégáink segítenek a kiválasztásban minta paneleken keresztül, de természetesen az egyedi igényeket is nagy örömmel teljesítjük. Modern industrial stíluson át (Loft beton hatás) rusztikus, vintage felületek vagy akár elegáns márvány hatás is elérhető, extrémtől a letisztultig.

Mutass mást, légy egyedi!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

Megnevezés3D kézi falfestés / Dekorfal / Faldesign
Termékkód1348
Felhasználási területBeltér
Szerelési módokFüggesztés
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Arculati elem, Rendezvény segédanyag, Művészeti alapanyag