Strandzászló vagy más néven Beach Flag, napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköze. Többféle választható méretének köszönhetően számtalan területen alkalmazható, kiállítások, bemutatók, fesztiválok, rendezvények prezentációs eszközeként. Egyszerűen összeállítható, kül- és beltéren egyaránt használható prémium minőségű termék. A strandzászló három részből áll össze: a nyomatból, a megfelelő méretű rúdból és a négyféle, a felhasználásnak megfelelően választható talpból. A nyomat formája határozza meg a zászló végleges alakját, mely csepp, uszony vagy téglalap alakzat lehet. A zászlórúd elemei műanyag és üvegszálas anyagból készülnek, így hajlékony de erős tartószerkezet a feszített zászló számára. A zászló 110 g/m² vastag poliészter alapanyagra egy-oldalon 300 dpi minőségben kerül nyomtatásra.

A termék ára a nyomtatás, illetve a zászlórúd árát tartalmazza! A talp a felhasználásnak megfelelően külön vásárolható meg.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésCsepp alakú strandzászló 70x190 cm
Termékkód1168
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokTalajra állítás
Javasolt felhasználásHirdetés megjelenés, Rendezvény segédanyag, Sportrendezvényeken
Rendelhető mennyiség3 db-tól
Csepp alakú strandzászló 70x190 cmTermékkód: 116819 900 Ft + Áfa / dbAjánlatot kérek
Csepp alakú strandzászló 90x240 cmTermékkód: 116927 900 Ft + Áfa / dbAjánlatot kérek
Csepp alakú strandzászló 125x375 cmTermékkód: 117039 900 Ft + Áfa / dbAjánlatot kérek