Fedezze fel a hatékony reklámozás világát alumínium megállítótábláinkkal, melyek ideálisak mind kültéri, mind beltéri felhasználásra! A keretbe szerelt nyomatok alapanyaga normál plakátpapír, melyet kültéri felhasználás esetén laminátummal látunk el, így hosszú élettartamot biztosítva.

A fémkeretes változatnál a plakáttartó keretek matt ezüstszínű eloxált alumíniumból készülnek, a keretprofil oldalai pedig kézzel nyithatóak, így egyszerű és gyors plakátcserét tesznek lehetővé. Könnyű és egyszerűen telepíthető reklámfelületet biztosítva ügyfeleinknek.

A megállítótáblák sarkai lekerekítettek és krómozottak, míg a plakátot antireflex, tükröződésmentes, átlátszó PVC fedőfólia védi, így optimális láthatóságot biztosítva üzenetének. Javasolt felhasználási területek közé tartoznak bevásárlóközpontok, üzletek, kiállítások és rendezvények.

Kínálatunkban elérhetőek az A2, A1, A0, B2, B1, B0 méretű plakátok, hogy minden igényt kielégítsünk és reklámfelületeik maximális hatást érjenek el!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésAlumínium megállítótábla
Termékkód1132
Felhasználási területKültér, Beltér
Beltéri megállító táblaBeltéri megállító tábla
1134
29 900 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...