Egyedi, különleges pagoda sátraink nélkülözhetetlen kellékei a nívós rendezvényeknek és fesztiváloknak. Sátraink alumínium szerkezetűek, melyeket nagy stabilitás és hosszú élettartam jellemez. A szerkezetek könnyen és gyorsan felállíthatóak, míg összecsukott állapotban kis helyen is elférnek. A sátor különlegessége, hogy a függönyökhöz hasonló elhúzható oldalfalakkal rendelkezik, akár az épített sátrak. Ez a megoldás egyedi gyártási fejlesztés eredménye, ami jelenleg csak nálunk érhető el. A pagoda sátor oldalfalain túl a pagoda tető is nyomtatható, így a sátor egésze egyedi céges arculatba öltöztethető. Az egyedi mobil pagoda sátor elérhető 3x3m, 4x4m és 5x5m-es méretekben.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMobil pagoda sátor elhúzható oldalfalakkal
Termékkód1372
Termék méretalapterület: 300 × 300 cm, alapterület: 400 × 400 cm, alapterület: 500 × 500 cm
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerSzublimációs eljárás, Direkt szublimációs nyomtatás, Digitális textilnyomtatás
Szerelési módokTalajra állítás
Javasolt felhasználásHirdetés megjelenés, Promociós anyag, Árnyékolás technika, Termék promóció, Arculati elem, Rendezvény segédanyag, Sportrendezvényeken, Reklámeszköz, Promociós eszköz