Fedezze fel a Hurkolt Poliészter sokoldalúságát és minőségét!

Ez a víztaszító, könnyű súlyú alapanyag ideális választás mind beltéri, mind kültéri felhasználásra. A hurkolt szerkezetének köszönhetően szél- és fényáteresztő, nagy szakítószilárdságú, így tökéletes választás céges zászlókhoz, kültéri lobogókhoz és közterületi reklámokhoz.

Magas minőségű UV-álló festékkel digitálisan nyomtatva még tartósabbá és ellenállóbbá tesszük a terméket. Az elkészült nyomathoz számos konfekcionálási lehetőség áll rendelkezésre, például visszahajtás, angol szalag vagy varrás, amelyek segítségével az anyag élettartama növelhető.

A hurkolt poliészter könnyen szerelhető bújtatóval vagy ringlivel, akár rúdra vagy keretbe feszítve is. A vastagabb poliészter anyag kiválóan alkalmas reklám feliratok, reklámbannerek és kerítésre vagy keretbe feszített hirdetések készítéséhez.

Az alapanyag szélessége 130 cm, de varrással bővíthető, így a nyomat mérete gyakorlatilag korlátlan. A hurkolt poliészter alapszíne fehér, és a termék súlya 210 g/m², így biztos lehet abban, hogy minőségi és tartós reklámhordozót kap.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután az alapanyagot megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden nyomat professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVastag poliészter nyomtatás
Termékkód1076
Termék súlya210 g/m²
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés, Művészeti alapanyag