Hurkolt poliészter az egyik legnépszerűbb műanyag alapú, víztaszító és könnyű súlyú alapanyag. A hurkolt szerkezetének köszönhetően szél és fényáteresztő, nagy szakítószilárdságú, így kül-, és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Több különböző vastagságban rendelhető, a felhasználási módtól függően. Első sorban céges zászlók, kültéri lobogók, közterületi reklámok készítésére alkalmas. Magas minőségben UV-álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Az elkészült nyomathoz számtalan konfekcionálási mód rendelhető. Visszahajtással, angol szalaggal, varrással az anyag élettartama növelhető. Bújtató vagy ringli kiegészítéssel a hurkolt poliészter rúdra vagy kifeszítve szerelhető. A vastagabb poliészter anyag súlya 220 gr/m², első sorban reklám feliratok, reklámbannerek, kerítésre vagy keretbe feszített hirdetések készítéséhez ajánlott. Az alapanyag tekercs szélessége 130 cm, de varrással toldható, így a nyomat mérete korlátlan. A nyomtatáshoz használt hurkolt poliészter alapszíne fehér.

A termék súlya: 210 g/m²

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVastag poliészter nyomtatás
Termékkód1076
Termék súlya210 g/m²
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés, Művészeti alapanyag