Fedezze fel az egyediség és minőség tökéletes ötvözetét egyedi hímzéssel ellátott textil termékeinkben! Legyen szó céges arculat kiegészítéséről vagy kiváló exkluzív reklámajándékról, a hímzett textil anyagok kiemelkednek a tömegből és hatékonyan képviselik vállalkozását vagy rendezvényét.

A gépi hímzés lehetővé teszi számtalan színű, szabású és minőségű promóciós textiltermék emblémázását, így garantáltan megtalálja a stílusához és igényeihez leginkább illő darabot. Legyen szó pólóról, sapkáról, kötött anyagról vagy egyéb textil termékről, a hímzett embléma hozzáadja az eleganciát és profizmust.

A hímzett textil termékek nem csupán esztétikailag vonzóak, hanem funkcionálisan is kiemelkedőek. Az ellenálló hímzés nem csak tartós, de nagyon magas minőségű és igényes megjelenést biztosít.

Ha szeretné kiemelni vállalkozását vagy rendezvényét, vagy keres egy exkluzív és megjegyezhető reklámajándékot, akkor a hímzett textil termékek a tökéletes választások. Keresse fel irodánkat, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást és egyedi tervezésben részesítsük!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésEgyéb textil hímzés
Termékkód1085
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerHímzés
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Promociós anyag
Sapka hímzésSapka hímzés
1084
730 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...
Póló hímzésPóló hímzés
1083
720 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...