Napjainkban egyre népszerűbbek a direktben nyomtatott üvegfelületek. Legyen szó akár marketing célokról akár belsőépítészetről vagy magán célú felhasználásról a nyomtatott üvegek minden területen egyedi design elemként tündököl. Ékköve lehet az otthonunkban a nappalinak vagy akár a konyhának esetleg a fürdőszobának ugyanúgy mint cégünknek vagy akár kiállítási standunknak. A Molino Kft. kizárólag edzett üveg nyomtatását vállalja ragasztott üveg esetén nem tudjuk befogadni a megrendelést.

Cégünk az üvegnyomtatás esetén is törekszik a komplett szolgáltatásra, igény esetén megtervezzük a grafikai anyagot, beszerezzük az üvegtáblákat (6,7 vagy 8mm vastagságban), azokat digitálisan nyomtatjuk és igény esetén helyszínre szállítjuk és ki / fel is szereljük őket. A nyomtatást UV festékkel végezzük, így az üvegek kültéren is felhasználhatóak kiválóan ellenálnak az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. Az üvegeket 1 oldalon nyomtatjuk.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÜveg nyomtatás
Termékkód1349
Tábla vastagság7 mm edzett üveg, 6 mm edzett üveg, 8 mm edzett üveg
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerUV nyomtatás
Szerelési módokCsavarozás, Falra szerelés