Fedezze fel az egyre növekvő népszerűségű direktben nyomtatott üvegfelületek varázsát! Legyen szó marketingről, belsőépítészetről vagy akár otthoni felhasználásról, a nyomtatott üvegek egyedülálló design elemekként tündökölnek minden környezetben.

Az otthonokban, irodákban vagy akár kiállítási standokon is megállják helyüket, különleges megjelenésükkel és sokoldalúságukkal. A Molino Kft. kínálatában kizárólag edzett üveg nyomtatását vállaljuk, biztosítva ezzel a tartósságot és a minőséget.
A megfelelő vastagságú üvegtáblák (6,7 vagy 8mm) beszerzése mellett igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután az üveglapokat megnyomtattuk, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a termékek a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden üvegtábla professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÜveg nyomtatás
Termékkód1349
Tábla vastagság7 mm edzett üveg, 6 mm edzett üveg, 8 mm edzett üveg
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerUV nyomtatás
Szerelési módokCsavarozás, Falra szerelés