Ismerje meg a hullámkarton sokoldalú felhasználását és a kiemelkedő tulajdonságait, melyek ideálissá teszik különböző belsőépítészeti és reklámprojektekhez!

A hullámkarton olyan papíralapú anyag, amely könnyű súlyát és merevségét a fedőkartonok közé beágyazott hullámos papír rétegnek köszönheti. Ez a különleges konstrukció teszi lehetővé, hogy könnyen formázható legyen, miközben megtartja szilárdságát és stabilitását. Beltéri felhasználásra tervezett anyagként szolgál, mely számos alkalmazási lehetőséget kínál az építészeti tervezés és a reklámipar területén egyaránt.

A hullámkarton táblát kis példányszámnál közvetlenül digitálisan, akár fehér alapnyomással is nyomtatjuk, így rugalmasan alkalmazkodva a különböző projektek igényeihez. Nagyobb mennyiség esetén pedig lehetőség van ofszet vagy szita eljárással történő nyomtatásra, ami hatékonyabb és gazdaságosabb megoldást kínál.

A stancrajz alapján a karton szinte bármilyen formára vágható és hajtható, így lehetőség van egyedi méretű dobozok, standok, kínálók vagy akár reklám displayek készítésére. A hullámkarton tábla fehér vagy barna alapszínben érhető el, és az alapanyagtól függően 3, 5 vagy 7 rétegű lehet, ami tovább növeli a tervezési lehetőségeket és a szilárdságot.

Leggyakrabban használt hullámkarton tábla alapanyagok közé tartozik az E és EB profil, melyek változatos vastagságban, 1-5 mm között érhetők el. Ezáltal lehetőség van választani a projekt specifikációinak és igényeinek megfelelő legmegfelelőbb anyagot.

A hullámkarton nyomatok legyártása mellett igény esetén grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretnének. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a hullámkarton nyomatok legyártása megtörtént, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a plakátok a kért helyszíneken megjelenjenek. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden hullámkarton nyomat professzionálisan legyen telepítve, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHullámkarton tábla nyomtatás
Termékkód1060
Tábla vastagság1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés, Reklámajándék, Termékcsomagolás, Termék promóció