Ismerd meg kiváló minőségű papír plakátjainkat, melyek ideálisak belső terek dekorálásához és reklámozáshoz egyaránt! Termékeink fehér alapúak, és lehetőséged van választani matt vagy selyemfényű felület között. Ezek a plakátok UV álló festékkel vannak nyomtatva, így garantáltan hosszú élettartamúak és ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Az egyedi méreteknek köszönhetően teljesen rugalmasan alkalmazkodhatunk az igényeidhez, legyen szó akár belső terek dekorálásáról, fotók kinyomtatásáról vagy kreatív dekorációs elemekről. A papír vastagsága 110-140 g/m2 között változhat, és akár 200 cm szélességben is rendelhető. Ráadásul a hossz és a forma tekintetében is korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésedre.

Kiváló minőségű, tartós termékeinket könnyedén elhelyezheted keretben, posztersínben vagy akár közvetlenül a falra ragasztva is. Ha szeretnél kiemelkedő minőséget és hosszú élettartamot garantáló megoldást belső tereid megjelenéséhez, válassz minket, és légy elégedett a végeredménnyel!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlakát / Poszternyomtatás
Termékkód1034
Termék súlya110-140 g/m²
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül150 cm
Garancia időtartama1 hónap
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Keretbe szerelés
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Posztertartóba helyezve, Posztersínbe
Óriásplakát nyomtatásÓriásplakát nyomtatás
1032
17 900 Ft + Áfa / db
Részletek...
CityLight papír nyomtatásCityLight papír nyomtatás
1033
3 000 Ft / m² + Áfa*
Részletek...