Plotterfólia, anyagában színezett vinyl matrica, forma vagy betűvágáshoz. A plotter fóliából bármilyen méret vagy forma vágható, elsősorban betűk, logók kivágására alkalmas. A fólia egy oldala ragasztóval van ellátva, így kiválóan alkalmas üzletportálok, kirakatok, üveg, tábla vagy egyéb síkanyagok dekorálására. Plotterfólia vágáshoz stancrajz szükséges, mely alapján a vágás készül. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre. Plotterfólia vágáshoz a matrica színválaszték irodánkban tekinthető meg.

Fóliavágás trükkök:

  • Merre érdemes "kiszedned" a kivágott fóliát?
  • Ha számokat vágsz ki plotterfóliából, azt balról-jobbra érdemes kiszedned.
  • Ha betűket, azt pedig épp ellenkezőleg, jobbról-balra.

Mi ennek az oka?

A válasz a karakterek nyitottságában van. Míg a számok általában bal oldalon nyitottabbak (pl. 3, 7, 9), addig a betűk a jobb oldalon (pl. c, e, k).

Miért érdemes alkalmaznod ezt a trükköt?

Mert rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg magadnak!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlotterfólia betűkivágáshoz
Termékkód1014
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás