Molino.hu Logo
FőoldalHírekVilágító doboz és homokfúvott fólia kombinációja

Világító doboz és homokfúvott fólia kombinációja

2023.07.20.

Az OTP Egészségpénztár váci úti irodájába készítettünk világító dobozt, valamint az üvegfelületeket homokfúvott fóliával dekoráltuk. A grafikai tervezést követően a mintákat vágással hoztuk létre a homokfúvott alapanyagra.

Világító doboz és homokfúvott fólia kombinációja

A ragasztás nagyméretű üvegajtókra történt, amit dekoratőr csapatunk a helyszínen végzett. A végeredmény letisztult és elegáns megjelenésű lett, amit megbízónk elégedetten vehetett át. 

Homokfúvott öntapadós matrica látványra vetekszik a homokfúvott vagy maratott üveggel, de sokkal költséghatékonyabb. A fólia kül-és beltéren egyaránt használható. A matrica vízálló, egyik oldalán öntapadó ragasztó réteggel van ellátva, bármilyen formára vágható.

Magas minőségben UV – álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár fehér alányomással is. A fólia homokfúvott hatásának köszönhetően a fényt átengedi, de a belátást megakadályozza. Gyors és elegáns megoldás üzletek, kirakatok, éttermek, ablakok vagy bármely üvegfelület dekorálására.

A fólia előnye, hogy felhelyezéskor nem kell az üveget eltávolítani, míg amikor magát az üveget szeretnék homokfúvott hatásúvá tenni ez elkerülhetetlen. A fóliával történő ellátáskor az üveg erőssége megmarad, míg a homokfúvott / maratott üveg a behatások miatt elgyengülhet.

A világító doboz kiváló reklámeszköz üzletportálok, éttermek, üzletek bejárati dekorálásához, vagy akár beltérre látványelemnek, logó kiemelésére. A doboz oldallapja és szerkezete 110 mm alumínium profilokból készül, mely fényzáró. Egyoldalas kivitel esetén a hátlap 4 mm-es habosított pvc, mely színe alapesetben fehér, de anyagában színes táblával a homlokzat színéhez igazítható. Egyoldalas kivitel esetén a világító doboz előlapja 3 mm-es opál plexi, melyre közvetlenül digitálisan nyomtatunk. A berendezést felületvédelemként RAL színskálából választható színterezéssel látjuk el.

OTP EgészségpénztárOTP Egészségpénztár(4 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.