Molino.hu Logo
FőoldalHírekÚj generációs 3XT és 4XT pop up falak

Új generációs 3XT és 4XT pop up falak

2021.09.30.

Bemutatjuk az új generációs háttérfalainkat a 3XT és 4XT pop up falakat! Amennyiben igényes és a legújabb trendeknek megfelelő terméket szeretne, mindenképp az új XT háttérfalak a nyerők.

Új generációs 3XT és 4XT pop up falak

A molino.hu kínálatában, most verhetetlen áron kínáljuk két méretben, ezzel hozzájárulva partnereink sikeres kiállításaihoz, rendezvényeihez.

3XT pop up fal mérete: 225x225 cm

4XT pop up fal mérete pedig: 300x225 cm

Bármelyik méretű reklámeszközt is választja, biztosak vagyunk benne, hogy mindig szem előtt lesz a háttérfala, hisz exklusive megjelenésével könnyen magára vonja a figyelmet. 

Használja bátran, kiállításokon, konferenciákon, különleges eseményeken, sajtótájékoztatókon, díjátadókon vagy fotó falként. Összeszerelése nagyon egyszerű, nem szükséges külön személyzetet biztosítani a felállításához.

A fal szerkezete hasonló a korábbi pop up falak szerkezetéhez, összecsukva kis helyen elfér, felállítása csak pár percet vesz igénybe. A szerkezet nútjaiba prémium minőségű textil nyomatok kerülnek, melyek a hozzájuk erősített szilikonkéderrel könnyen és gyorsan felhelyezhetőek. Az új generációs háttérfalak az egyenletesen kifeszülő textil nyomatoknak hála exclusive minőséget jelentenek és egyedi megjelenést kölcsönöznek cégének.

Sőt!  A szerkezetek és így a komplett falak rendelhetőek LED világítással is, a nagyobb hatás elérése érdekében.  A LED függöny alkalmazhatósága egyszerű, rögzítés után már üzembe is helyezhető. A LED technológiának hála a világítás élettartalma hosszú és energiatakarékos.

Az Pop-up háttérfalak egymás mellé sorakoztathatóak vagy akár U, L alakban is elrendezhetőek, így iránymutatásra vagy dekoratív takarásra is tökéletesen alkalmasak. 

  • Exclusive, minőség
  • Egyedi megjelenés
  • Gyönyörű feszes felület
  • Erős szerkezet
  • Könnyű összeszerelés
  • Sokoldalú felhasználás
  • Cserélhető grafika

És most mindezek októberben kedvezményes áron rendelhetőek weboldalunkon!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.