Molino.hu Logo
FőoldalHírekRS Bútor - homlokzati dekorációja

RS Bútor - homlokzati dekorációja

2023.11.16.

Büszkék vagyunk rá, hiszen sokat látott kollégáinknak is feladta a leckét ez a feladat, összesen 2,5 hetünk volt a tervezésre, gyártásra, kivitelezésre, világítás szerelésre.

RS Bútor - homlokzati dekorációja

Tudod folytatni a szlogent? 
„Ha bútort keres, …. !

Biztosak vagyunk benne, hogy nem okozott nagy fejtörést a válasz, hiszen a Reitter Sarok Bútordiszkont néven, 1992-ben alapított vállalkozás, mára már kimagasló ismertséget és értékrendet képvisel a magyar gyártású bútorok értékesítésében.

Az RS Bútor legújabb áruháza nemrég nyílt meg Budaörsön, aminek a komplett homlokzati dekorációját cégünk, a Molino Kft készítette.

Büszkék vagyunk rá, hiszen sokat látott kollégáinknak is feladta a leckét ez a feladat, összesen 2,5 hetünk volt a tervezésre, gyártásra, kivitelezésre, világítás szerelésre. A képek magukért beszélnek. Reklámdekorációs alapanyagok széles választéka került fel a hatalmas felületre, melyben 12 kolléga és egy önjáró kosaras autó volt segítségünkre. 

De 10 munkanap alatt az „üres vászonra”, gyönyörű, arculatilag tökéletesen illeszkedő, impozáns és grandiózus remekmű készült, az RS Bútor magas igényeinek megfelelően. 

Felhasznált reklámhordozók:

RS Bútor BudaörsRS Bútor Budaörs(9 kép)

​Nem ígérjük, hogy mindig teljesíteni tudunk ekkora munkát ilyen rövid idő alatt, de a szakértelemünkben, lelkesedésünkben és a versenyképes árainkban továbbra is bízhattok. 

Próbálj ki minket!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.