Molino.hu Logo
FőoldalHírekReklámkivitelezés a Szentendrei Teátrumnak

Reklámkivitelezés a Szentendrei Teátrumnak

2022.07.06.

4 munkanap alatt elkészültünk a reklámanyagokkal, melyek már rendeltetési helyükön hirdetik a nyári programokat.

Reklámkivitelezés a Szentendrei Teátrumnak

A Szentendrei Teátrum tavaly meghirdetett szlogenje – minőség, sokszínűség, egyediség, összművészetiség – mely hívószavak mellé idén a "megújulás" is párosult. Hogy miben és hogyan újult meg a Teátrum, arról itt lehet olvasni.

Mi pedig most arról a megújulásról számolunk be, melyek a nyári programokat hivatottak megjeleníteni. 

A Teátrumnak helyt adó műemlék épület megóvása érdekében, ablakra szerelt fa kerekekre csavaroztunk mesh hálót, mely nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag. A háló lukacsos szerkezetének köszönhetően jó légáteresztő képessége és könnyű súlya miatt ideális megoldás a nagy és speciális felületekre.  UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk a tökéletes megjelenítés érdekében.   

A kapu két oldalára kültéri dibond lemezt alkalmaztunk, ennek az alapanyagnak a nagy előnye, hogy bármilyen méretre és formára vágható, nagy ellenállóképességű, időjárás álló. 
A nyitható rácscos kapura molinót, azaz reklámponyvát rögzítettünk. Súlya könnyű, egyszerű a fel és leszerelése. A nyomtatást követő különböző konfekcionálási módoknak köszönhetően rengeteg felhasználási területen alkalmazható. Ringlizés, visszahajtás, bújtató létrehozásával a ponyva kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe szerelhető.

A grafikai leadástól számítva, 4 munkanap alatt elkészültünk a reklámanyagokkal, melyek már rendeltetési helyükön hirdetik a Szentendrei Teátrum nyári programjait.

Szentendrei TeátrumSzentendrei Teátrum(5 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.