Molino.hu Logo
FőoldalHírekJárműdekoráció, céges járművek matricázása

Járműdekoráció, céges járművek matricázása

2022.12.06.

A speciális 3D autómatrica kifejezetten járművek dekorálására lett kifejlesztve. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így hosszútávon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Járműdekoráció, céges járművek matricázása

Régi partnerünk a Budavári Játszótér Üzemeltető Kft megbízásából készült legújabb munkák, viszont most nem játszóterekre készítettünk dekorációt, vagy molinót, hanem speciális autóflottájukra álmodtuk meg a 3D vinyl matricát.

Nem hétköznapi autókról volt szó, így elengedhetetlen volt a személyes felmérés, ezután következett csak a tervezési folyamat. A speciális 3D autómatrica kifejezetten járművek dekorálására lett kifejlesztve. Magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így hosszútávon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A speciális 3D fólia elsősorban a teljes jármű bevonására javasolt, de kisebb felületeknél is ezt használjuk, ha a dekorálásra váró felületen sok a hajlat és domborulat.

A fólia használatával a gépjármű megjelenése teljesen átalakítható anélkül, hogy sérülne az eredeti fényezés.

A grafika szuper lett, a kivitelezés szintén.

A céges autók kiváló „ingyenes” hirdetési felületet biztosítanak.Forduljatok hozzánk bizalommal Ti is, és kérjétek versenyképes ajánlatunkat a tervezéstől egészen a kivitelezésig – örömmel állunk rendelkezésetekre!

Budavári Játszótér Üzemeltető KftBudavári Játszótér Üzemeltető Kft(4 kép)Speciális 3D fólia elsősorban a teljes jármű bevonására javasolt, de kisebb felületeknél is ezt használjuk. A fólia használatával a gépjármű megjelenése teljesen átalakítható anélkül, hogy sérülne az eredeti fényezés.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.