A Molino Kft. online megjelenésekért felelős divíziója vállalja komplett weboldalak, webáruházak, blogok vagy látványos bemutatkozó oldalak elkészítését, a tervezéstől az üzemeltetésig. A webfejlesztés terén szerzett többéves tapasztalat, profi grafikai és programozói hátterünk garantálja, hogy weboldalaink nem csak megjelenésükben alkalmazkodnak az aktuális trendekhez, hanem a felhasználók számára „láthatatlan” kódolásban is a szabványoknak megfelelő, innovatív megoldásokkal készülnek.

A weboldalakat nem elég „csak” elkészíteni, hiszen mint minden sikeres üzleti vállalkozás a weboldalak kezelése is folyamatos figyelmet igényel. Elengedhetetlen a professzionális tartalom létrehozása, a biztonságos üzemeltetés (Host) az oldal keresőoptimalizálása (SEO) és a keresőmarketing (SEM).

Kiterjedt partner hálózatunknak köszönhetően a weboldalak mellé opcionálisan domain regisztrációt, SSD-vel gyorsított tárhelyet vagy teljes körű üzemeltetést biztosítunk.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésWebfejlesztés / Webtervezés
Termékkód1261