Kampánytervezés, Optimalizáció, Monitoring

Kampánytervezés
Kampánytervezés, Optimalizáció, Monitoring: Kampánytervezés
Termékkód:  12361236
Ár: HUFEgyedi Ár

Munkatársaink a közterületi reklámpiac változásait naprakészen követve készséggel vállalják a piac átfogó reklámeszköz ismeretével egyedi köztéri megjelenés megtervezését. Kiterjedt partnerkapcsolatunknak és helyszínadatbázisunknak köszönhetően készek vagyunk olyan forgalmas útszakaszokon reklámhordozók - így molinó (reklámponyva), falfestés, óriástábla, tetőreklám valamint plakáttábla - kivitelezésére, melyek mellett nem lehet észrevétlenül elhaladni.

Ügyfeleinket minőségi szakmai információkkal tudjuk segíteni közterületre történő kilépés előtt, egy-egy megjelenést megelőzően személyre szabott közös terepszemlén mérjük fel a pontos igényeket.

Bérelhető helyszíneink kizárólag merőlegesen vagy az úttestre szöget bezáróan, minimum 100 méterről láthatóan helyezkednek el. Alapelvünk, hogy a legjobb grafikai megoldás is csak tökéletesen megtervezett helyszínű reklámhordozón tudja Ügyfeleink érdekeit maximálisan érvényesíteni.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésKampánytervezés, Optimalizáció, Monitoring
Termékkód1236