Világító betűdoboz

https://molino.hu/contents/000/000/002/147/2147_340_340_FILL_WM.jpg?vilagito-betudoboz-052-vilagito-betudoboz-052-jpgVilágító betűdoboz 052

A betűdoboz olyan világítással felszerelt reklámeszköz, aminek az előlapja formára vágott átvilágítható plexi táblából, oldalai 2 mm-es hajlított alumínium lemezből készülnek. A betű palástjának magasságát a betű méretével arányosan határozzuk meg (30cm-es betűnél a palást magassága 6 cm, míg egy 50 cm-es betű esetében a palást mérete 8 cm.) A betűk előlapja 3+8mm-es plexi. Kiváló, figyelemfelkeltő eszköz, elsősorban kültéren alkalmazva. Sík felületre szerelve vagy talpra állítva irodák, éttermek, üzletek bejáratának dekorálására javasolt.

Az oldal lemezek a RAL skála szerint színezhetőek az üzlet, vagy épület arculatához illesztve. A betűdoboz belső része LED világítással van szerelve, amely tartós és vízálló, így kültéri használat esetén is megbízható működést biztosít. A szerelésnél számtalan megvilágítási forma létezik, de a leggyakrabban a betűk teljes megvilágítását vagy a szegély világítást ajánljuk. Igény esetén a berendezés készülhet tükrös vagy szálcsiszolt rozsdamentes lemezből is, mely még exkluzívabb megjelenést biztosít.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésVilágító betűdoboz
Termékkód1153
Szállítási határidő5 - 10 munkanap
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokFúrás, Függesztés, Falra szerelés
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás