Tartós display

Tartós displayek
Tartós display: Tartós displayek
Termékkód:  12681268
Ár: HUFEgyedi Ár

A tartós displayek promóciós eszközök olyan termékek melyek különböző áruk bemutatására, népszerűsítésére szolgál. Ezek a displayek nagyon látványosak, hiszen nagy mértékben hozzájárulnak tároló vagy kínáló eszközként a rajtuk promózott termékek fókuszba helyezéséhez. Az áruházakban, üzletekben a displayeket jól látható helyen installálják. Ezeket az eszközöket egyedi igény szerint tervezzük, figyelembe véve a megjelenítendő arculatot, helyigényt, azt hogy milyen termékeket helyeznek ki rájuk, hogy milyen súlyt kell elbírniuk, illetve hogy nagyon könnyen pár mozdulattal felállíthatóak legyenek. A tartós displayek készülhetnek fából, fémből műanyagból. A tartós displayeket hosszabb kampányoknál, promócióknál használják. Ezek a termékek nagyon magas minőségben egyedi megjelenéssel hívják fel a figyelmet a rajtuk bemutatott termékekre.

Más termékekkel szemben a displayek esetében első körben az ügyfél által adott információk alapján készítünk egy látványtervet és egy árajánlatot a kért mennyiségre. Az árajánlat elfogadása után készítünk egy minta display-t aminek árát már az árajánlat is tartalmazta, amint az is elfogadásra kerül az ügyfél által indulhat az éles gyártás.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésTartós display
Termékkód1268
Felhasználási területKültér, Beltér