Fedezze fel tökéletes eszközünket az érdeklődés felkeltésére bármelyik kiállításon, konferencián vagy fesztiválon! Az asztali szerencsekerék azonnal vonzza a tekinteteket, és mindenki számára egyértelmű, hogy a megpörgetésével nyerhet valamit. Ezáltal garantálhatjuk standunk, konferenciánk vagy rendezvényünk folyamatos látogatottságát és érdeklődését.

A szerencsekerék állvány önálló lábbal és talpszerkezettel rendelkezik, így könnyen és stabilan elhelyezhető bármely környezetben. A kerék mérete rugalmasan választható 80, 90 vagy 100 cm átmérőjű, hogy maximálisan megfeleljen az Ön igényeinek és standjának méretének.

Gyors és hatékony megoldás: a termék gyártási ideje mindössze 8-10 munkanap, így időben elkészül az előzős kampányokra vagy rendezvényekre. Legyen sikeres és vonzza be a látogatókat az asztali szerencsekerék segítségével!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSzerencsekerék állvány
Termékkód1371