Egyedi papír alapú display

Egyedi papír alapú display
Egyedi papír alapú display: Egyedi papír alapú display
Új!

A papír alapú displayek promóciós eszközök olyan termékek melyek különböző áruk bemutatására, népszerűsítésére szolgál. Ezek a displayek nagyon látványosak, hiszen nagy mértékben hozzájárulnak tároló vagy kínáló eszközként a rajtuk promózott termékek fókuszba helyezéséhez. Az áruházakban, üzletekben a displayeket jól látható helyen installálják. Ezeket az eszközöket egyedi igény szerint tervezzük, figyelembe véve a megjelenítendő arculatot, helyigényt, azt hogy milyen termékeket helyeznek ki rájuk, hogy milyen súlyt kell elbírniuk, illetve hogy nagyon könnyen pár mozdulattal felállíthatóak legyenek.

Nagyon fontos az egyedi papír alapú displayek esetén, hogy mennyi ideig fog tartani a kampány, illetve hogy esetleg több alkalommal, több helyszínen is fel akarják e használni a termékeket. Más termékekkel szemben a displayek esetében első körben az ügyfél által adott információk alapján készítünk egy látványtervet és egy árajánlatot a kért mennyiségre. Az árajánlat elfogadása után készítünk egy minta displayt aminek árát már az árajánlat is tartalmazta, amint az is elfogadásra kerül az ügyfél által indulhat az éles gyártás.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésEgyedi papír alapú display
Termékkód1267
Felhasználási területBeltér
Rendelhető mennyiség20 db-tól