Átvilágítható textil vagy más néven Artis Light alapanyagot elsősorban világító textildoboz berendezésekhez ajánljuk. Előnye, hogy ha a világító textildobozban nyomatot szeretnénk cserélni nincs szükségünk szakember segítségére. A textil nyomatok széleire körbe szilikon kédert varrunk, ennek segítségével bárki könnyedén tudja cserélni a nyomatokat mérettől függetlenül. Az átvilágítható textil alapanyag súlya 190g/m2. Az alapanyag szélessége 320 cm, hossza max. 100 m, így óriás nyomatokat is elő tudunk állítani. Az alapanyag tökéletesen használható nem világító keretekbe feszítve is, hiszen a grafika nem látszik át a hátoldalra. Beltéri felhasználás esetén molinót és zászlót is gyárthatunk ebből a különleges, teljesen flexibilis alapanyagból. A termék oldószeres vagy szublimációs technológiával is nyomtatható.

A termék LED fényforrással szerelt világító dobozzal is rendelhető. Keresse reklámeszközeink között a Világító textil dobozt!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtvilágítható textil / Artis light
Termékkód1266
Termék súlya190g/m2
Szállítási határidő5 - 10 munkanap
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális, Szublimációs eljárás
Szerelési módokKifeszítés, Keretbe szerelés