Marketing szőnyeg

Marketing szőnyeg
Marketing szőnyeg: Marketing szőnyeg
Új!

Fedezze fel az egyedi grafikával nyomtatott szőnyegek világát, melyek tökéletesen illeszkednek minden vállalkozás arculatához, és lenyűgöző marketing élményt kínálnak. Fotórealisztikus HD nyomtatásunkkal a szőnyegek életre kelnek, és azonnal magukra vonzzák az emberek tekintetét.

Kínálatunkban háromféle szőnyeg közül választhat, melyek közül az egyik a marketing szőnyeg, tökéletesen alkalmazkodik beltéri környezetekhez. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően könnyen tisztítható - akár hagyományos mosógépben is 30°C alatt mosható, vagy egyszerűen csak leöblíthető a mosogatóban. A szőnyeg kötött poliészterszálakból készül, míg hátlapja 100% nitril gumi biztosítja a stabil tartást. A termék 2 cm széles gumi szegéllyel rendelkezik, és vékony, mégis strapabíró szerkezetű, vastagsága mindössze 1,4 mm.

Ez a szőnyeg nem csupán egy dekoratív elem, hanem hatékony eszköz is az üzleti stratégia erősítésére. Helyezze el céglogóját vagy üzenetét a szőnyegen, hogy az ügyfelek már az ajtóban megismerhessék vállalkozását, és egyben kellemes érzéssel léphessenek be az Ön által tervezett térbe. Ön elképzel, mi megvalósítjuk - hozza létre saját egyedi szőnyegét még ma!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésMarketing szőnyeg
Termékkód1351
Termék vastagság1,4 mm
Felhasználási területBeltér
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Termék promóció, Arculati elem
Rendelhető mennyiség1 db -tól