Sapka nyomtatás

Sapka nyomtatás
Sapka nyomtatás: Sapka nyomtatás
Termékkód:  10931093
Ár: 670HUF670 Ft / db + Áfa-tól*

Ismerje fel a stílus erejét és emelje ki vállalkozását az egyedi nyomtatott sapkák segítségével! A sapka nem csupán egy egyszerű viselet, hanem egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy a márka vagy cég üzenete könnyedén eljusson a közönséghez. Az egyedi logóval, emblémával vagy szöveggel ellátott sapkák nem csupán a csapatösszetartást erősítik, hanem hatékony eszközök a márkakommunikációra és az arculati megjelenés fokozására.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy a sapkák szinte bármilyen mintával vagy szöveggel ellátva legyenek. Legyen szó egyszerű logóról, színes grafikáról vagy akár reklámüzenetről, a digitális vagy szitanyomásnak köszönhetően a sapka könnyedén testre szabható az Ön igényeinek megfelelően. Az UV-álló festékkel végzett nyomtatás garantálja, hogy a sapkák hosszú távon is megőrizzék élénk színüket és minőségüket, még a napfény vagy a gyakori mosás ellenére is.

A választék széles skálájából mindenki megtalálhatja a számára tökéletes sapkát. Legyen szó elegánsabb stílusról vagy laza, sportos megjelenésről, a különböző színek, szabások és minőségek lehetővé teszik, hogy az Ön stílusához és brandjéhez passzoló sapkát válassza.

Kreatív tervezőink és szakértő nyomtatási csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen megvalósítani az Ön egyedi ötleteit és elképzeléseit. Legyen szó céges rendezvényről, sporteseményről vagy egyszerűen csak az általános brandépítésről, az egyedi nyomtatott sapkák kiemelik vállalkozását és hozzájárulnak annak sikeréhez.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy kiemelje vállalkozását a tömegből és hagyjon maradandó benyomást az ügyfelekben és partnerekben egyaránt! Rendelje meg ma egyedi nyomtatott sapkáit, és tegye fel a koronát vállalkozása megjelenésére és sikerére!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésSapka nyomtatás
Termékkód1093
Termék súlyaVáltozó
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális, Szita, Szublimációs eljárás
Javasolt felhasználásReklámajándék, Szóróanyag, Promociós anyag
Rendelhető mennyiség50 db-tól
Sapka hímzésSapka hímzés
1084
730 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...
Póló nyomtatásPóló nyomtatás
1082
790 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...