Fedezze fel kényelmes és praktikus megoldásainkat a rendezvények beléptetéséhez! A műanyag alapanyagú, vízálló egyszer használatos karszalagok ideális választásnak bizonyulnak színes alapú vagy nyomtatott felülettel.

A karszalagok széles választéka áll rendelkezésre számtalan színben és mintával, akár sorszámozott kivitelben is elérhetők. Az egyszer használatos öntapadó felület biztosítja a könnyű és gyors rögzítést, így ideálisak bármilyen eseményen történő gyors beléptetéshez.

Vízálló kialakításuknak köszönhetően ezek a karszalagok tökéletesen alkalmazhatók szabadtéri rendezvényeken, strandokon vagy akár aquaparkokban is. Bízhat bennük, hogy az eseményt szervező csapat és a résztvevők is könnyedén kezelhetik őket.

Gyors határidővel és alacsony minimális rendelési mennyiséggel rendelhetők, így akár kisebb rendezvények esetén is ideális választásnak bizonyulnak. A standard méret 19x150 mm, de igény esetén más méretekben is elérhetőek.

Ne hagyja ki ezt a praktikus és esztétikus megoldást rendezvényei beléptetésére, válassza a kényelmet és megbízhatóságot a mi vízálló karszalagainkkal!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésKarszalag nyomtatás / emblémázás
Termékkód1098
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális, Szita
Javasolt felhasználásSzóróanyag, Beléptetés
Rendelhető mennyiség100 db-tól