Plexi, azaz polimetilmetakrilát kül-, és beltéren egyaránt használható, kemény felületű és magas szakítószilárdságú műanyag, vízálló alapanyag. Fényáteresztő hatásának köszönhetően megvilágítható és kiváló minőségben nyomtatható hordozó, így alkalmas cégérek, reklámfeliratok üzletportálok és kirakatok dekorálására. Víztiszta átlátszó, vagy színezett alapanyagként is rendelhető. Magas minőségben UV-álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk, akár fehér alányomással is. A nyomat maximális szélessége 200 cm. Falra vagy egyéb sík alapra csavarral, vagy keretbe szerelve rögzíthető. Vékonyabb alapanyag esetén alkalmas display-ek, kínálók, világító dobozok készítésére. Igény esetén a plexi tábla fúrható, méretre vagy egyedi formára vágható. A megrendelés előtt, szín és alapanyag választáshoz keresse fel irodánkat!

1,5mm, 2,3,4,5,6,8,10 mm vastagságban

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlexi / Átvilágítható táblás anyag nyomtatás
Termékkód1065
Termék súlya340 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül300x200 cm, 205 x 100 cm, 205 x 200 cm
Szakítószilárdság~400 N
Tábla vastagság2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Szerelési módokRagasztás, Fúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Kirakat dekorálás, Arculati elem