Egyedi szelfi keret / Instagram keret

Selfie_frame
Egyedi szelfi keret / Instagram keret: Selfie_frame
Új!
Termékkód:  13791379
Ár: 39000HUF39 000 Ft + Áfa / db

Fedezd fel az egyedi Szelfi keretek varázsát, melyek tökéletesek minden különleges alkalomra! Legyen szó születésnapról, esküvőről, babaváróról, évfordulóról, leány- vagy legénybúcsúról, vagy bármilyen ünnepi eseményről, ez a keret garantáltan feldobja a hangulatot és emlékezetessé teszi a pillanatot.

Egy ilyen Instagram keret segítségével könnyedén összegyűjtheted a barátaidat és családodat egy közös kép erejéig, amely örökre megőrzi az emléket. A keret nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kreatív, mókás és stílusos fotókat készítsetek, amelyeket büszkén oszthattok meg a közösségi médiában.

Különleges termékünk külső mérete 100 x 140 cm, a belső kivágás mérete 80x80 cm, ebbe akár nagyobb társaság is kényelmesen elfér. 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egyedi Instagram keretünkkel felejthetetlenné tedd a legfontosabb pillanataidat!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésEgyedi szelfi keret / Instagram keret
Termékkód1379
Nyomathatóság4 szín color nyomtatás
Termék méret100 × 140 cm
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális, UV nyomtatás
Javasolt felhasználásÉtterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Promociós anyag, Termék promóció, Arculati elem, Esküvői segédanyag, Rendezvény segédanyag, Promociós eszköz, Rendezvényeken