Fedezd fel az egy vagy két oldalon nyomtatott műanyag kártyák sokoldalú felhasználási lehetőségeit! Ezek a kártyák számtalan területen kiválóan alkalmazhatók, legyen szó beléptetési rendszerekről, törzsvásárló vagy klubtagsági kártyákról, igazolványokról vagy kedvezménykártyákról.

Az alapanyaguk műanyag, ami garantálja, hogy felületük víztaszító és ellenálló, így még gyakori használat esetén is hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat. A kártyák alapszíne fehér, lehetővé téve a színes és részletgazdag nyomtatást.

A kártyák mérete standard, 85 mm x 54 mm, ami ideális a zsebben való hordozáshoz és a szokványos kártyaolvasókba való illeszkedéshez. A thermo-transfer nyomtatási eljárás lehetővé teszi a fotó minőségű nyomtatást, így az elkészült kártyák éles és részletgazdag képeket mutatnak.

A plasztikkártyák személyre szabhatók a felhasználás függvényében, dombornyomással, aláírómezővel, sorszámmal, QR kóddal vagy akár ovális vagy kerek lyukasztással is. Legyen szó bármilyen felhasználásról, a műanyag kártyák megfelelnek az igényeknek és hozzájárulnak az üzleti vagy rendezvényi folyamatok hatékonyabbá tételéhez.

Grafikai segédlet:

Plasztikkártya tervezési segédlet

Plasztikkártya grafikai leadási paraméterek:

A kártya fizikai mérete: 86 × 54 mm
A kártya kifutós mérete: 94 × 62 mm (Minden irányban 4-4 mm kifutó)
Margó: 3 mm
Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit, FOGRA 39

Formátum:

  • PDF – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • AI – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • TIFF – összeolvasztott rétegekkel mentve.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésNormál fehér plasztikkártya nyomtatás
Termékkód1099
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül85 mm x 54 mm
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer