Ismerd meg az egyedi hologrammal ellátott műanyag kártyák varázslatos világát! Ezek a kártyák, melyek egy vagy két oldalon nyomtatottak, számos területen kiválóan alkalmazhatók, legyen szó beléptetési rendszerekről, törzsvásárlói vagy klubtagsági igazolványokról.

A műanyag alapanyagnak köszönhetően ezek a kártyák rendkívül ellenállóak és víztaszítóak, így akár gyakori használatnak is könnyedén ellenállnak. Az alapanyag fehér, de több különböző szín is választható, hogy még inkább illeszkedjenek az adott felhasználási területhez.

A kártyák mérete standard, 85 mm x 54 mm, és fotóminőségben thermo-transfer eljárással közvetlenül nyomtatunk rájuk, így minden részlet élesen és tisztán jelenik meg rajtuk. Azonban a legkiemelkedőbb tulajdonságuk az egyedi hologram, ami különlegessé teszi és méginkább kiemeli őket a többi kártyától.

Ez a hologram nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a kártya biztonságát is növeli, hiszen nehezen másolható és hamisítható. Legyen szó rendezvényekről, konferenciákról vagy üzleti alkalmakról, ezek az egyedi hologrammal ellátott műanyag kártyák minden alkalomhoz és célhoz ideális választást jelentenek!

Grafikai segédlet:

Plasztikkártya tervezési segédlet

Plasztikkártya grafikai leadási paraméterek:

A kártya fizikai mérete: 86 × 54 mm
A kártya kifutós mérete: 94 × 62 mm (Minden irányban 4-4 mm kifutó)
Margó: 3 mm
Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit, FOGRA 39

Formátum:

  • PDF – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • AI – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • TIFF – összeolvasztott rétegekkel mentve.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHologramos plasztikkártya nyomtatás
Termékkód1106
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül85 mm x 54 mm
Nyomtatási módszerThermo-transfer