Fedezd fel az átlátszó alapanyagú műanyag kártyák sokoldalúságát és praktikusságát! Ezek az egy vagy két oldalon nyomtatott kártyák számtalan területen elengedhetetlenek, legyen szó beléptetési rendszerekről, törzsvásárlói vagy klubtagsági igazolványokról.

A műanyag alapanyagnak köszönhetően ezek a kártyák rendkívül ellenállóak és víztaszítóak, így akár gyakori használatnak is könnyedén ellenállnak. Az átlátszó alapanyag különleges megjelenést kölcsönöz a kártyáknak, és lehetővé teszi, hogy azokon elhelyezett nyomatok még hangsúlyosabbak legyenek.

A kártyák standard mérete 85 mm x 54 mm, és fotóminőségű thermo-transfer nyomtatással készülnek, így minden részlet élesen és tisztán jelenik meg rajtuk. Emellett a kártyák felhasználásától függően rendelhetők sorszámmal, ovális vagy kerek lyukasztással is, hogy még inkább illeszkedjenek az adott felhasználási célhoz. Legyen szó rendezvényekről, konferenciákról vagy üzleti alkalmakról, ezek az átlátszó műanyag kártyák ideális választást jelentenek!

Grafikai segédlet:

Plasztikkártya tervezési segédlet

Plasztikkártya grafikai leadási paraméterek:

A kártya fizikai mérete: 86 × 54 mm
A kártya kifutós mérete: 94 × 62 mm (Minden irányban 4-4 mm kifutó)
Margó: 3 mm
Felbontás és szín: 300 dpi / CMYK 8 bit, FOGRA 39

Formátum:

  • PDF – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • AI – betűtípusokat és minden egyéb linket tartalmazzon az állomány, oldalanként külön fájlba mentve, nyomdai jelölések nélkül.
  • TIFF – összeolvasztott rétegekkel mentve.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésÁtlátszó plasztikkártya nyomtatás
Termékkód1103
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül85 mm x 54 mm
Garancia időtartama1 év
Nyomtatási módszerThermo-transfer