Fedezze fel belső tereinek lenyűgöző átalakításának lehetőségeit a papír alapú nyomtatott tapétával! Ez a különleges és egyedi belsőépítészeti segédanyag tökéletes választás épületek, éttermek, szállodák, üzletek és más belső terek egyedi dekorálásához, hozzájárulva azok egyedivé és megjegyezhetővé tételéhez.

A tapéta elkészítése során kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és az egyediségre. A legmagasabb minőségű UV-álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk a tartós papír–poliészter keverék alapanyagra, hogy biztosítsuk a tartósságot és a vibráló színeket. A 300-330 g/m²-os anyagot egyedileg meghatározott méretű szegmensekre bontva rendelheti meg, lehetőséget adva arra, hogy teljes mértékben testre szabja az elrendezést és az alkalmazást.

A tapéta alapszíne fehér, de felülete különböző textúrákkal van ellátva, melyek segítenek abban, hogy egyedivé tegye a belső teret, és tükrözze az adott hely hangulatát és stílusát. A felhasználás egyszerű: általános tapéta ragasztóval vagy öntapadós felülettel könnyen felragasztható a kívánt helyre, így gyorsan és hatékonyan alakíthatja át az adott teret az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően.

Természetesen a tapéta nyomatok legyártásán túl, teljes körű szolgáltatást biztosítva, grafikai divíziónk kreatív csapata szívesen segít a grafikai anyagok megtervezésében is, hogy azok pontosan visszaadják azt az üzenetet és hangulatot, amit képviselni szeretne. Képzett tervezőink figyelembe veszik a kampány céljait és a célcsoport igényeit, így garantálva a hatékony kommunikációt.

Miután a tapéta nyomatok legyártása megtörtént, dekor csapatunk átveszi a stafétát, és gondoskodik róla, hogy a tapéták a kért helyszíneken felkerüljenek a falakra. Tapasztalt és precíz munkatársaink biztosítják, hogy minden tapéta nyomat pontosan és professzionálisan legyen kiragasztva, így garantálva a maximális hatékonyságot és látványt az előre megtervezett kampány során. Legyen szó nagyobb vagy kisebb projektről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő megoldást és a professzionális kivitelezést!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésTapéta nyomtatás
Termékkód1054
Termék súlya300-330 g/m²
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék