Fedezd fel promóciós lehetőségeidet a Papír Táska világában! Képzelj el egy olyan eszközt, amely nemcsak praktikus, de a vállalkozásod arculatának is tökéletesen megfelel. A Papír Táska nem csupán egy egyszerű tárolóeszköz, hanem hordozója lehet céged üzenetének és stílusának.

A reklámtáska nemcsak a termékcsomagolásnak nyújt praktikus megoldást, hanem lehetőséget ad arra is, hogy egyedi megjelenést biztosíts üzletednek. Legyen szó cégek, üzletek vagy kereskedések arculati elemeként, a Papír Táska kiváló reklámajándék üzleti partnereknek és ügyfeleknek egyaránt.

A termék széles választékban elérhető, fehér vagy anyagában színes papírtípussal, egyszínű vagy kétoldalas nyomtatással. Választhatsz zsinóros, szalagos vagy sodort füles kivitelt is, attól függően, hogy milyen stílusban szeretnéd bemutatni a márkádat.

Az alapanyag súlya a tasak méretétől függően változhat, így biztos lehetsz benne, hogy a legmegfelelőbb minőséget kapod. Normál minőségben digitálisan, nagy mennyiség esetén ofszet vagy szita eljárással nyomtatjuk, így garantálva a tökéletes végeredményt.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és hozd létre saját, egyedi Papír Táskáidat még ma!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPapírtáska nyomtatás
Termékkód1053
Termék súlya80-110 g/m²
Felhasználási területBeltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Szerelési módokHajtás
Javasolt felhasználásReklámajándék, Termékcsomagolás, Termék promóció, Arculati elem
Boros zacskó nyomtatásBoros zacskó nyomtatás
1046
350 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...