Ismerd meg a névjegyek világát, ahol minden információ könnyen átadható, és stílusodat, vállalkozásod professzionalizmusát is kifejezheted! Ezek a nyomdai formátumok nemcsak az üzenetek átadására szolgálnak, hanem egyben arculatod alapkövei is lehetnek.

A névjegyek leginkább papíralapúak, lehetőséget teremtve arra, hogy egy vagy két oldalon is szabadon formálható legyen a tartalom. A magas minőségű UV-álló festékek digitális vagy ofszet eljárással történő használata garantálja, hogy az eredmény minden elvárást felülmúljon.

Bár a legelterjedtebb méret általában 9x5 cm, számos más lehetőség is rendelkezésre áll, attól függően, hogy milyen célra készül a kártya. A papíralapú anyagok között válogathatsz a könnyebb és vastagabb műnyomó papírok között, sőt, akár kreatív kartonok is elérhetők. A nyomtatás után egyedi formákba vágva vagy fényes, matt laminátummal ellátva még professzionálisabb megjelenést kölcsönözhetsz a kártyáidnak.

Ha további segítségre van szükséged az alapanyagok és színek kiválasztásához, fordulj hozzánk bizalommal irodánkban, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Legyen a névjegyed az üzleted stílusának és professzionalizmusának tökéletes kifejezője!

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésNévjegy / Névjegykártya-készítés
Termékkód1037
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásArculati elem, Irodai segédanyag
Rendelhető mennyiség100 db-tól
Dosszié / MappanyomtatásDosszié / Mappanyomtatás
1040
250 Ft / db + Áfa-tól*
Részletek...